Palaida ... muti?



Skandalozās digitālās televīzijas ieviešanas lietā iesaistīto ārzonas firmu Kempmayer Media Limited dibinājis telesabiedrības LNT vadītājs Andrejs Ēķis, bet vēlāk ar citas ārzonas kompānijas starpniecību tajā iesaistījies miljonārs Andris Šķēle, ceturtdien laikraksta Dienas Bizness klajā intervijā stāsta bijušais premjera Kalvīša biroja vadītājs Jurģis Liepnieks. Viņš stāsta, ka Ēķa daļa Kempmayer kapitālā veidojusi 62%, ar Šķēli saistītās Gērnsī reģistrētās ārzonas firmas — 25%, bet paša Liepnieka — 12,5%. Konkrētus pierādījumus Liepnieks nesniedz. A.Šķēle un A.Ēķis saistību ar Kempmayer kategoriski noliedz.
"Tā ir kaut kāda viņa versija, izteikta viņam neraksturīgā vulgārā stilā, kaut kāda no gaisa pagrābta filozofēšana" - par Liepnieka atklāsmēm saka Tautas partijas saimnieks Andris Šķēle.

3 komentāri:

Anonīms teica...

:D Man patīk! Cerams ka Liepnieka kungs dabūs kārtīgi pa pēcpusi!

Anonīms teica...

ups, Jurģis palaida purkšķi :)

Anonīms teica...

Nu tas viss bija labi izplaanots! Shis itkaa purkshkjis tika palaists uzreiz peec veeleshanaam kaa arii ljoti taalu pirms naakamajaam veeleeshanaam. jo ja shaada informaacija netishaam nonaaktu atklaatiibaa iisi pirms pashvaldiibu veeleeshanaam, tad cilveeki to atcereetos. Bet tagad visi itkaa jau buus pieradushi un aizmirsiis shaadu faktu.