Uz ... veselībām



Šī tikšanās ar vēlētājiem Mežaparkā, atšķirībā no citiem priekšvēlēšanu pasākumiem, noritēja kafejnīcā pie vīna glāzes, ko sanākušie interesenti varēja nobaudīt par brīvu.

Par tikšanos pie vīna glāzes ar Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" politiķiem vēstīja neliels uzraksts pie kafejnīcas restorāna "Gustavs Ādolfs". Īsi pirms septiņiem pie durvīm jau pulcējās dažāda vecuma cilvēki, spriežot, vai politiķi jau ir klāt. Sanākušie pētīja arī pie kafejnīcas noliktās automašīnas, bet itin drīz, laipnu kundžu aicināti, devās ieņemt labākās vietas. Telpas bija rezervētas, glāzēs uz letes stāvēja sarkanvīns un baltvīns, kas tika piedāvāts cilvēkiem bez maksas.

Uz tikšanos bija atnākuši aptuveni 20 cilvēku. Tā kā Šlesers kavējās, sarunu sāka LC pārstāve, Satiksmes ministrijas parlamentārā sekretāre Inga Piterniece: "Mēs gribam uzrunāt savu vēlētāju aci pret aci, tāpēc rīkojam šādas tikšanās. Protams, mūsu plāni ir ambiciozi — valdība, kas nesola tukšu, un Šlesers par premjeru."

"Es īsti nesapratu, vai Ivars Godmanis arī ir Pirmajā partijā? Mēs tikai viņa dēļ te atnācām!" vaicājā kāda kundze. Sievietes apņēmīgi teicās gaidīt Godmani ar solīto mūzikas programmu, bet, norādot uz televizoru, Šlesers ar vārdiem: "Pēc četrdesmit minūtēm mani redzēsiet jau tur!" steidzās pamest iesilušo kafejnīcu.

Plakāta ideja: Dirstnis
Teksts: NRA

3 komentāri:

Anonīms teica...

Godmenu atpazinu, Šlesāriju arī, a kas ir trešais?

Anonīms teica...

cool, shis labais. Sljesars tur arii pateica ka vinja partija Mezhaparkaa veikalu necelshot.

Anonīms teica...

Nebūs veikals , būs Šlesera "točkas" :):):)