Viss, kas reklāmās redzams, ir no iekšām




Latvijas Pirmās partijas reklāmu veidotāja Ērika Stendzenieka izveidotā kustība par pozitīvo domu "Pa saulei", kurai gandrīz pusi no saziedotajiem līdzekļiem atvēlējuši Latvijas Pirmās partijas (LPP) sponsori, izgatavojusi un apmaksās LPP politiķus slavinošas reklāmas. LPP sponsori, uzņēmēji Ivo Zonne un Viesturs Koziols Pa saulei ziedojuši kopumā 45 000 latu. "Man bija prieks ieraudzīt starp kustības ziedotājiem Koziolu un Zonni - viņi jau agrāk ir atbalstījuši politiķus, kurus es atbalstu. Man ir prieks, ka par šiem politiķiem varēšu pateikt kādu labu vārdu vēl vairāk," sacīja Stendzenieks. Tāpat viņš uzsvēra, ka veidot LPP priekšvēlēšanu kampaņu izvēlējies, jo šīs partijas nostādnes un cilvēki viņam liekas simpātiski.

Kopumā dažādi cilvēki ziedojuši 106 300 latus. I.Zonne regulāri ziedojis visām trim partijām, kuras veidojis pašreizējais LPP līderis Ainārs Šlesers un 1998.gadā pat kandidēja 7.Saeimas vēlēšanās no Jaunās partijas saraksta. Savukārt V.Koziols ir sens A.Šlesera biznesa partneris.

"Viss, kas reklāmās redzams, ir no sirds," sacīja Stendzenieks. Viņš teica, ka šīs esot asociatīvākās, emocionālākas un mākslinieciskākas nekā TP ministrus slavinošās reklāmas, kuras veido "Sabiedrība par vārda brīvību". "Pa saulei" mērķis esot veicināt pozitīvo domu Latvijas sabiedrībā.

Teksts: LETA

Nav komentāru: