Pozitīvas ģimenes vērtības



Jauki, ka kāds aicina domāt labas domas. Ne tik jauki, ka šis labdomātājs tā pēkšņi uzrodas tikai īsu brīdi pirms vēlēšanām. Bet jau pavisam nelāgi, ja izrādās, ka viņš ir visciešākajā veidā saistīts ar vienu no partijām, un ne tikai saistīts, bet uzņēmies "šefību" par šīs partijas pirmsvēlēšanu kampaņu. Zinot, ka Ēriks Stendzenieks LPP "apkalpojis" gan pirms iepriekšējām Saeimas, gan pašvaldību vēlēšanām, viņa saite ar šo partiju diez vai rada kādas šaubas.

Tagad Ēriks Stendzenieks izveidojis sabiedrisku organizāciju "Par pozitīvu domāšanu - Pa Saulei", jo mediji pārsvarā atspoguļo tikai negatīvos notikumus un kādam taču kaut kas jādara. It kā taisnojoties, reklāmas aģentūras vadītājs stāsta, ka organizācija nav domāta tikai priekšvēlēšanu laikam, tai pat ir nākotnes vīzija turpmākajiem pieciem vai desmit gadiem. Bet, ja jau tā, tad kāpēc Stendzenieks nevarēja paciesties vēl tikai pāris mēnešus – pēc vēlēšanām diez vai kāds uzbruktu šai visnotaļ nekaitīgajai idejai. Bet tagad no tās dveš prastums un aprēķins.

Saeimas Pretkorupcijas komisija uz sēdi bija uzaicinājusi toreiz vēl nenodibinātas sabiedriskās organizācijas pārstāvi Ēriku Stendzenieku un citus līdzīgu veidojumu vadītājus. Komisijas pārstāvji vēlējās noskaidrot, kas finansē šo organizāciju reklāmas. Ēriks Stendzenieks uz sēdi ieradās tērpies t-kreklā uz kura grafiski attēlots dzimumakts starp trusi un vistu un klātesošos informēja, ka viņam ir konkrēts mērķis turpmāko piecu gadu laikā mazināt negatīvo izpausmju pārsvaru Latvijā. "Ikvienam vajadzētu paturēt prātā, ka naids pret valsti latviešu šķeļ, bet krievus vieno," teica LPP reklāmu veidotājs.

Teksts:
Latvijas Avīze
Plakāta idejas autors:
Liepājnieks 1982

4 komentāri:

Anonīms teica...

o re kur vecais tapīrs gaiļu drāznis :)

Anonīms teica...

kaads varetu iemest saiti, kur var redzet to macitaja debilo maiku?

Anonīms teica...

un es domaju, ko tas Putnis seedee taa blenzh uz Stendzenieku :))))))

Anonīms teica...

pagājušās nedeļas zurnālā "Nedeļa" bija bilde