Iz vēstures, iz dzimtenes



Politiskās patriotiskās apvienības «Dzimtene» Rīgas vēlēšanu apgabala sarakstā var vērot viskreisāk noskaņotos deputātu kandidātus, kā arī tā dēvētos kažociņa metējus, kas klimst no partijas uz partiju. Vēl tam piepulcēti cilvēki, kuri par kaut ko apvainojušies uz tā dēvētajām varas partijām. Rīgas vēlēšanu apgabalā pirmais numurs ir tagadējam domniekam un pretrunīgi vērtētai personībai — izcilajam ķirurgam Viktoram Kalnbērzam. Jāatgādina, ka viņš jau padomju laikā bija veicis dzimumlocekļa operācijas augstiem kompartijas darbiniekiem, tā izpelnoties tā laika vadības visaugstāko uzticību.

Apvienība nav iztikusi arī bez «uzvārdu spēlēm», kas, kā pierādījušas iepriekšējās vēlēšanas, var dot panākumus. Ar otro numuru sarakstā iekļauts Putins, tikai nevis Vladimirs, bet Vadims. Tiesa, arī Vadims Putins varētu būt populārs krievvalodīgo pilsoņu aprindās, jo ir izbijis padomju armijas militārists — savulaik beidzis Alkšņa Rīgas kara augstāko inženieru tehnisko skolu.

Kā priekšpēdējais Rīgā kandidē „Dzimtenes” līdzpriekšsēdētājs un Latvijas jaunatnes partijas priekšsēdētājs, 23 gadus vecais Jānis Kuzins. Kuzins ar savu nekorekto darbību Jūrmalas domē, tiekšanos pēc amatiem, biežo partiju maiņu ir iemantojis sevišķi sliktu slavu.

Teksts: Apollo
Plakāta autors:
Anonīmais Atriebējs

2 komentāri:

Anonīms teica...

Kārtējam pajoliņam skauž sveši panākumi politikā

Anonīms teica...

Tie, kas Kuzinam, tie esot panākumi? Hahaha!