Ar to pret šito



Skanot grupas "Prāta vērta" dziesmai "Mēs esam un būsim tie labākie", piektdien partijas "Jaunais laiks" biedri devās stafetes skrējienā "Ar demokrātiju pret cinismu" uz Ventspili.

Repše sacīja, ka skrējiena mērķis ir veicināt demokrātiju un tiesiskumu, padomāt par šīm lietām. Ventspils kā galamērķis ir izvēlēta tādēļ, ka, pēc JL domām, Ventspilī esot vislielākās problēmas ar cinismu un demokrātiju. Uz Ventspili nogādās memorandu, kurā uzsvērts, ka Latvijas tauta pārdzīvo dziļu uzticības krīzi attiecībā pret politiku.

Saeimas Pretkorupcijas komisijas vadītāja Mūrniece teica, ka sports un skriešana ir miermīlīgas demokrātijas izpausmes, un uzsvēra, ka skrējienam var pievienoties jebkurš interesents.

Kā ziņots, divās dienās stafetes dalībnieki veiks 221 kilometru, viesosies arī Jūrmalā, Tukumā un Kuldīgā. JL stafetes skrējienā piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieki.

Teksts: LETA

4 komentāri:

Anonīms teica...

Vai tikai "Jaunais laiks" nevirza Latviju uz "Ļauno laiku" !!!??? Visi politiķi ir vairāk vai mazāk sašmucējušies, es domāju ka neviens nav tīrs, bet "JL" ir galīgi apdirsušies , vai tad parastie ļautiņi to neredz un nemana. Nu nav viņiem ne nopietna līdera, ne nopietni darbi. Bija jau pie šprices un kas, "ČIKS" vien sanāca. Mums vajag valdībā stiprus ekonomistus un diplomātus , nevis afēristus un zagļus.

Anonīms teica...

piekrītu, mums valdība nevajag tautas partiju - afēristus un zagļus

Anonīms teica...

ko nozīmē bija pie šprices??!!!! ta, kad visu bremzēja ZZS un LPP ar infantilo iekshlietu ministru!!!

Anonīms teica...

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/skandali/article.php?id=317667 - sižets jaunai bildei. Repše kā Čaks Noriss ...