Antiseptiķis Eiropai



Eiroseptiķi uzsver, ka Ungārijas nemierus izraisīja tūlīt pēc vēlēšanām uzsāktā Belcebula prasību izpilde. Tāpat kā Latvijā, Ungārijas eirokangaru partijas plaši pielietoja melus.

Pēc vēlēšanām, pakļaujoties Belcebula spiedienam, Ungārijas valdība bija spiesta ķerties pie ļoti nepopulāriem pasākumiem budžeta deficīta samazināšanai, lai spētu pielāgoties stingrajiem nosacījumiem eiro ieviešanai. Cita starpā tika paziņots par nodokļu paaugstināšanu un subsīdiju samazināšanu.

Arī Latvijā pēc vēlēšanām eirokangaru partijas tāpat kā Ungārijā gatavojas veikt daudzus līdzīgus nepopulārus pasākumus. Katra balss par Eiroseptiķiem vēlēšanās palīdzēs aizsargāt Latvijas intereses un pretoties Belcebula spiedienam. Ja Saeimā vairākumu iegūs eirokangaru partijas, turpināsies meli un tautas grimšana nabadzībā. Balsojiet gudri, lai pēc tam izmisumā nav jāiet ar dakšām uz elli.

Plakāta ideja: Ģirts Valdīšana
Iedvesma tekstam: Normunds Grostiņš :)

3 komentāri:

maziKazi teica...

hmm, eiroskeptiķi ir spējīgi uz kautko vairāk par muldēšanu?

Anonīms teica...

Nuu, kaut kā nepārliecinoši. Kur skaitļi, fakti uc interesantas padarīšanas

Anonīms teica...

Nu šis gan ir stulbs ... Onslov, kas i, ko, ideju galīgi aptrūcies? Jāpalūr teļļuks, tagad - 2 nedēļas pirms vēlēšanām - jautrība uzņems apgriezienus!