Izskūšana



Visu vasaru Satiksmes ministrija publiski skuj vīrieti. Uzmācīgi un bieži populārākajos (un tātad dārgākajos) televīzijas ētera laikos. Taču puika, kurš Satikmes ministrijas pasūtītajos, par ES naudu apmaksātajos klipos, izskuj kāda veča krūtis un pēc tam pa noskūto stigu (ar ko domāts par ES naudu saremontēts ceļš) braukājas ar rotaļu auto, vasaras laikā ir paspējis izskūt kaut ko daudz vairāk par cilvēka apmatojumu.

Šis vārgi realizētais, pilnīgi tukšvārdīgais klips (esiet pacietīgi — ceļus remontē par ES naudu) ar savu uzmācīgo translācijas biežumu ir sasniedzis vismaz trīs rezultātus. Pirmais — gribas lamāt Latvijas ceļus par to, ka tie ir tādi, kādi tie ir. Otrais — gribas lamāt Satikmes ministriju par to, ka tā Eiropas naudu tērē ceļu remonta reklāmai, nevis ceļa remontam. Trešais — gribas lamāt Eiropas Savienību par to, ka ir iespējams tās naudu tērēt tā, kā to tērē Satikmes ministrija.

Tādējādi Satiksmes ministrijas un ministru aizrautīgā pašreklamēšanās jau sen ir pārsniegusi smieklīgas muļķības robežu. Tas, ka dažāda veida pašreklāmās tiek šķērdēta gan valsts, gan ES nauda, nav smieklīgi pat tad, ja par šo naudu izskuj vīrieti.

Teksts: Diena

2 komentāri:

Anonīms teica...

nu kas tā pa bildi :) šausmas!

Anonīms teica...

Ai Pakalniņai pad* gribējās.