Esmu dārgs. Lietosi visus četrus gadus?



Paceļoties par aptuveni 3% partiju popularitātes skalā, septembrī pirmoreiz pirmo vietu partiju popularitātes pētījumā ieņēmusi Tautas partija. Šādu pozīciju tā nebija izpelnījusies jau gadiem.

Zīmīgi, ka TP popularitāte pieaugusi tieši laikā, kad ik pēc dažām minūtēm TP ministri un premjers tiek slavināti radio un TV reklāmās, ko apmaksā partijas biedra un premjera biroja vadītāja Jurģa Liepnieka organizācija Sabiedrība par vārda brīvību.

Tikai Andris Šķēle vien biedrībai "Sabiedrība par vārda brīvību" ziedojis 300 000 latu un uzskata to par ieguldījumu Latvijas tālākā izaugsmē.

Taujāts, vai nav iespējams, ka reklāmās redzamo cilvēku pozitīvās atsauksmes ir nopirktas, Šķēle apgalvojis, ka tad tā būtu pēdējā reize, kad biedrība no viņa saņēmusi finansiālu atbalstu. "Ja tāda lieta tiktu pieķerta, ka par naudu angažēti cilvēku viedokļi, tas būtu pārkāpums pašā saknē. Esmu pārliecināts, ka tā nevar būt. Un absolūti neiedomājami, ka šīs Latvijas tiešām ievērojamās personības būtu angažējamas! Kategoriski nē!"

Plakāta autors: Gints Ziemelis
Teksts: Latvijas Avīze/Diena

2 komentāri:

Anonīms teica...

shitaa buus dargaka cuuka pasaulee!

Anonīms teica...

Labs koments !!!!! SUPER !!!